Wat onwijs leuk dat je een rondje op mijn website hebt gemaakt! Hoe vond je het? Heb je alles kunnen vinden wat je zocht? Of zijn er toch nog dingen die je wilt weten? Misschien heb je wel stiekem op mij LinkedIn gekeken. Can’t blame you. Dat doe ik ook als ik op een bedrijfspagina’s snuffel. Maar het meest hoop ik dat ik je een gerust gevoel heb kunnen geven. Want ik ben hier natuurlijk om jou te helpen shinen in je core business. Door te ontzorgen. Zodat jij vol vertrouwen bijzaken uit handen kunt geven. 

Laat mij weten waar ik je mee kan helpen

Wil je even sparren, heb je een vraag of wil je kijken hoe we het beste kunnen mixen & matchen? Laat het mij hieronder weten!

Veelgestelde vragen

Ik werk locatie onafhankelijk. Op deze manier hoeven we beide zo min mogelijk extra kosten te maken (denk aan reis- of kantoorkosten). 

Ik werk locatie onafhankelijk, maar ben tegelijkertijd wel flexibel. Mocht er een dagje een personal assistant op locatie nodig zijn, let me know! Deze meid heeft nog lang niet alle plekken op de wereld gezien. Ik blijf die reisgek, hè. Ik kom graag naar je toe! Neem contact met mij op als je hier interesse in hebt, dan spreken we samen de mogelijkheden door. 

Ik ben een manusje-van-alles. Dan kun je denken: zij is nergens echt goed in…… Wrong! Ik heb kennis van veel dingen, kan veel van mijn talenten daarin kwijt. Omdat ik materie snel eigen maak en binnen no time leer wat ik nodig heb, kunnen we snel over tot de orde van de dag. Snel schakelen is niet voor niets my middle name. Ik heb mijn hele leven een mooie passende kapstok gemaakt waar veel diensten onder hangen. Mijn toegevoegde waarde is dan ook dat we er samen in slagen om jou zoveel mogelijk te laten shinen in je core business. Bijzaken kun je met een gerust hart aan mij overlaten. Daarnaast is het onwijs gezellig om met mij samen te werken!

Ja, zeker! Er zijn aardig wat mogelijkheden. Nu is het aan jou om te bedenken welke taken jij het liefst wilt uitbesteden. Op die manier mixen & matchen we het ideale pakket door mijn diensten te combineren. Daarbij houden we natuurlijk rekening met jouw budget en het aantal vlieguren die ik kan maken.

Neem contact op