Jij benut elk moment nuttig. Zelfs in de rij voor een koffie to go typ je een mailtje op je telefoon. Ga je alle taken een beetje doen? Of schakel je hulp in? Hulp inschakelen levert je niet alleen tijd op, maar bespaart je ook nog eens een heleboel stress. Want weet je, tijd is een waardevol bezit. Je kunt het maar één keer gebruiken. En dat besteed je natuurlijk het liefst aan écht belangrijke zaken. Zoals het uitdenken van  je volgende product of dienst. Misschien wil je wel een e-book schrijven? “Iets voor later” wordt ineens “iets voor nu”. En ik… Ik denk natuurlijk graag met je mee en controleer je e-book zodra het af is. Zodat jij ‘m met alle vertrouwen de wereld in knalt! Let’s do this!

Kun jij ja zeggen op de volgende vragen?

Samen zetten we de juiste stappen om die stip aan de horizon te bereiken

Je hoopt op iemand die je werk uit handen neemt. Maar wél iemand die jouw werk begrijpt. Jouw bedrijf, net als jij, behandelt als haar kindje. Iemand die op het juiste moment de juiste ervaring biedt. Of de helpende hand is. Iemand die snel schakelt en een gelijkwaardige sparringspartner is. Iemand waarmee je ook buiten kantoortijd kunt optrekken. Want hoe fijner de band met elkaar, hoe minder jij je zorgen hoeft te maken.

Tijd voor verandering

Hulp geeft je niet alleen meer tijd, maar ook een hoop gezelligheid. Nu heb je iemand om alle ins-en outs mee te delen. Alle mooie momenten, vragen of struggles waar je tegenaan loopt. Je hoeft je partner, vriendin of huisdier er niet meer mee lastig te vallen. Nee joh, je belt, mailt of postduift mij gewoon. Samen maken we er een coronaproof feestje van! Beloofd.

Vlotte tante

Welke mogelijkheden er zijn?

Het kan natuurlijk zijn dat je graag iets wilt uitbesteden en de rest zelf wilt doen. Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Ik kijk graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn en waar jij je goed bij voelt. Samen zorgen we ervoor dat ik jou kan ontzorgen daar waar jij het nodig hebt. Zie het als dat ijsje bij die grote gele M keten: sausje hier, topping daar. Precies op de manier zoals jij ‘m het liefst hebt. Mix & match jouw ideale pakket door mijn diensten te combineren.

Administratie & Office support

Marketing & Events

ondersteuning voor ondernemers op maat

Tarief

Samen gaan we op reis om jouw onderneming nog mooier te maken dan ‘ie al is! Want geluk vind je niet op de bestemming, maar onderweg. And you know what, je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Ik help je door te ontzorgen. Precies wat ik geleerd heb tijdens het werk als reisleider: ik neem je dingen uit handen. Zodat je er niet meer naar om hoeft te kijken. Je hoeft er zelfs geen seconde meer over na te denken. Nee, want dat doe ik al! Zo kun jij optimaal genieten van de reis die je met je onderneming maakt. En houd jij tijd over voor echt belangrijke dingen. Mijn motto is niet voor niets: “I got your back(office)”. Ik neem jouw backoffice uit handen voor een tarief van: 

€ 55 per uur

Dit bedrag is exclusief BTW

"Aan hoeveel uur moet ik dan denken?"

Ik kan mij voorstellen dat je het te druk in je hoofd hebt. Tijd is kostbaar. Je leest natuurlijk niet voor niets deze pagina. Je wilt snel geholpen worden. Dus heb ik het wat makkelijker voor je gemaakt.

Hieronder vind je een voorbeeld van taken waar ik je 4 uur per week mee kan ondersteunen:

 • Agendabeheer of e-mailbeheer (ook ideaal tijdens jouw vakantie of ziekte van collega)
 • Klantensupport
 • Een aangeleverde blog plaatsen
 • 1 social media kanaal bijhouden

6 uur per week is ook mogelijk, dan kan je denken aan:

 • Vaste taken uit handen nemen
 • Social media beheer en content creëren
 • Website beheer
 • Online research

Of wens je volledige ondersteuning van 8 uur per week? Dan kan je aan deze taken denken: 

 • Creëren van nieuwsbrief
 • Project- of eventmanagement
 • Administratieve werkzaamheden

Maar zoals ik eerder al beschreef mix & matchen we jouw ideale pakket door mijn diensten te combineren. Daarbij houden we natuurlijk rekening met jouw budget en het aantal vlieguren die ik kan maken.

Veelgestelde vragen

Ik werk locatie onafhankelijk. Op deze manier hoeven we beide zo min mogelijk extra kosten te maken (denk aan reis- of kantoorkosten). 

Ik werk locatie onafhankelijk, maar ben tegelijkertijd wel flexibel. Mocht er een dagje een personal assistant op locatie nodig zijn, let me know! Deze meid heeft nog lang niet alle plekken op de wereld gezien. Ik blijf die reisgek, hè. Ik kom graag naar je toe! Neem contact met mij op als je hier interesse in hebt, dan spreken we samen de mogelijkheden door. 

Ik ben een manusje-van-alles. Dan kun je denken: zij is nergens echt goed in…… Wrong! Ik heb kennis van veel dingen, kan veel van mijn talenten daarin kwijt. Omdat ik materie snel eigen maak en binnen no time leer wat ik nodig heb, kunnen we snel over tot de orde van de dag. Snel schakelen is niet voor niets my middle name. Ik heb mijn hele leven een mooie passende kapstok gemaakt waar veel diensten onder hangen. Mijn toegevoegde waarde is dan ook dat we er samen in slagen om jou zoveel mogelijk te laten shinen in je core business. Bijzaken kun je met een gerust hart aan mij overlaten. Daarnaast is het onwijs gezellig om met mij samen te werken!

Ja, zeker! Er zijn aardig wat mogelijkheden. Nu is het aan jou om te bedenken welke taken jij het liefst wilt uitbesteden. Op die manier mixen & matchen we het ideale pakket door mijn diensten te combineren. Daarbij houden we natuurlijk rekening met jouw budget en het aantal vlieguren die ik kan maken.

Neem contact op