Reviews

Wat anderen zeggen

Ik kan jou natuurlijk wel vertellen waarom het zo tof is om met mij samen te werken. Maar ik denk dat je het interessanter vindt om dit van anderen te lezen. Inmiddels heb ik al een aantal fijne reviews mogen ontvangen en ben daar dan ook kneitertje trots op!

Ik ben heel blij met Wendy als VA Officemanager voor Buro StrakZ!
Ze is betrouwbaar, vrolijk, enthousiast, denkt altijd mee en ook nog eens ver vooruit. Ze hanteert haar eigen planning, prioriteert en regelt alles tot in de puntjes. Ze communiceert op een prettige manier met klanten en opdrachtgevers. Ze scoorde hoge punten in een groot traject dat we twee jaar doorliepen met tientallen organisaties. Als steekwoorden werd genoemd: “meedenkend, zorgvuldig, goede planning, goed bereikbaar, enthousiast, pro-actief, gedegen en voortvarend, organisatorisch sterk, helpend, betrouwbaar….”, en zo ging het maar door! Het is een toppertje!
Wendy is een kangoeroe, een enthousiaste hardwerkende dame die makkelijk van het ene project naar het andere hopt. Ze is zorgzaam, betrokken en loyaal. Wat ze op dat moment onder haar hoede heeft wordt uiterst goed verzorgd. Een ander mogen ontzorgen drijft haar, is voeding en geeft kracht. Ze weet snel materie eigen te maken en gas te geven. Als iemand in mijn omgeving flexibel en projectmatig werk te bieden heeft, of een interim zoekt raad ik haar van harte aan. 
Wendy werkt snel en zorgvuldig en weet als geen ander in te tunen op haar gesprekspartner.
Ze staat als een rots, onverschrokken.
Wendy zorg altijd voor een goede sfeer en perfect georganiseerde reizen. Altijd goede feedback over Wendy van onze reizigers. Ook heeft Wendy op kantoor de klantcommunicatie voor haar rekening genomen. Haar aanstekelijke enthousiasme zorgt ervoor dat (potentiële) reizigers het vertrouwen krijgen om de reis te boeken. Ik hoop in de toekomst weer met Wendy samen te kunnen werken.
Wendy stelt reizigers op hun gemak. De rol van reisleider is heel natuurlijk voor haar.
Dat is te zien omdat ze echt onderdeel van de groep is.

Een paar reviews van reizigers

Wendy regelt alles uitstekend en is echt onderdeel van de groep.
De sfeer is altijd goed en we hebben ontzettend veel gelachen.

We hadden een super reisleider bij ons.
Wendy, wat een topwijf!

Wat is Wendy toch een vrolijke dame, leuke reisleidster.
Ze weet veel van de omgeving en kent alle leuke plekjes.

Wendy heeft de reisleiding gewoon heel goed gedaan.
Daarnaast is ze een schat van een meid!

Ontzettend gezellige tijd gehad met een leuke groep en geweldig spontane reisleider.
Ze had alles goed georganiseerd en deed er alles aan om het iedereen naar de zin te maken.
Bedankt, Wendy!

Wendy is een leuke reisleidster en weet de mooiste plekjes van de stad te vinden.

De reisleider is erg relaxed, alles is mogelijk maar tegelijkertijd vrijblijvend.
Ze is gezellig en erg sociaal. Ze slaagde er keer op keer in bruggen te slaan tussen de verscheidenheid aan type mensen binnen de groepsreis.

Ontdek meer