Wie is Wendy?

Gewoon een hele pagina over mij!

Dat ik een eigen onderneming heb, waarin ik mensen mag ontzorgen,
dat is de mooiste reis die ik ooit heb mogen maken.

Customer support

It's me, Wendy!

Afgestudeerd als vrijetijdsmanager krijg ik geregeld de vraag: “Oh, dan plan jij zeker mijn agenda in, met hoe ik mij vrije tijd ga vieren?”. Vroeger vond ik dat altijd zo’n suffe opmerking. Wat ik niet wist is dat het een aantal jaar later mijn leven perfect samenvat. Mijn motto is niet voor niets: “I got your back(office)”. Ik ondersteun ondernemers om meer gedaan te krijgen in minder tijd. Althans, het kost jou minder tijd. Want je geeft precies dat uit handen waar je keer op keer tegenaan hikt. Zo houd jij meer tijd over voor écht belangrijke dingen: je core business! Of misschien wel dat wijntje met vriendinnen of dat uurtje sporten.

Voordat ik de opleiding vrijetijdsmanagement in mijn zak had, heb ik het papiertje toerisme in mijn backpack gestopt. Wéér in die richting van vrijheid. De mooiste vrijheid die er bestaat: vakantie! Schuif beide opleidingen, 10 jaar ervaring als reisleider én 10 jaar ervaring in de customer support in een all-inclusive formule en je ziet: Wendy is expert in ontzorgen.

De afgelopen jaren heb ik al aardig wat mooie woorden mogen ontvangen van personen waarmee ik heb samengewerkt. Ik heb ze verwerkt in de foto zodat je mij wat beter leert kennen. 

Ik vind het belangrijk dat het tussen ons klikt,
daarom vertel ik alvast wat feitjes over mezelf

Dit laatste feitje is nogal shocking omdat ik zo onsportief ben als een zak aardappelen. Vrienden en familie flabbergasted achtergelaten… JIJ?!?! Sportschool? Maar you know what: fysiek in beweging zet mentaal in beweging!

Genoeg over mij! Graag hoor ik wie jij bent en waar ik je mee kan helpen